LABO Over Ons

Over Ons

LABO, oorspronkelijk opgericht in 1985 als een familiebedrijf, heeft zich ontwikkeld tot een wezenlijke speler in de sector van hoogwaardige componentproductie. Sinds de oprichting hebben we vastgehouden aan onze sterke kernwaarden, die de essentie vormen van wie we zijn en wat we bieden aan onze gewaardeerde klanten.

Met een team van toegewijde professionals streven we ernaar om onze klanten te ontzorgen door middel van vakmanschap en innovatie. Onze specialisatie in draaien, frezen en meten heeft ons in staat gesteld om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan de hoogste normen van precisie.

Bij LABO is passie de drijvende kracht achter alles wat we doen. We zijn vooruitstrevend in ons streven naar innovatie, voortdurende verbetering en het leveren van producten van de hoogste kwaliteit. Flexibiliteit is een andere pijler van ons bedrijf, waardoor we snel kunnen inspelen op de evoluerende behoeften van de markt.

Onze reputatie als betrouwbare leverancier is gebouwd op jarenlange consistentie en toewijding aan kwaliteit. Wij zien onszelf niet alleen als leveranciers, maar als partners in het succes van onze klanten. Bij LABO geloven we in het aangaan van duurzame partnerschappen, waarbij we samen groeien en bloeien. Kies LABO voor een samenwerking gebaseerd op passie, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

ISO Gecertificeerd

LABO is sinds 1990 gecertificeerd voor ISO9001

LABO beschikt trots over de ISO 9001-certificering, wat bevestigt dat we voldoen aan internationaal erkende normen voor kwaliteitsmanagement. Deze certificering onderstreept onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten, klanttevredenheid en voortdurende verbetering van onze processen.
ISO 9001 certificering
“Wij leveren goede kwaliteit en op tijd.”