Digitaliseren werkplaats

LABO is voortdurend bezig met duurzaam ondernemen, vandaar dat we al een hele tijd bezig zijn met het optimaliseren van onze werkplaats door middel van Shopfloor. Dit is een programma zodat de formulieren die nu mee de werkplaats in gaan allemaal gedigitaliseerd worden. In dit programma is het mogelijk om het product gereed te melden en af te tekenen. Door middel van dit programma wil LABO het gebruik van papier verminderen, verder heeft dit ook nog zijn voordelen voor de productie:

- Alle formulieren die gereed gemeld zijn staan in contact met ons systeem waardoor het systeem een betere weerspiegeling geeft van wat er nu bij ons in voorraad ligt.

- Doordat alles nu wordt afgetekend en het digitaal staat kunnen we hier met de mensen beter op terug kijken en dit zo mogelijk verbeteren om onze kwaliteit te blijven garanderen en de doorlooptijden waar mogelijk korter te maken. 

Verder gaan we in heel de werkplaats over naar LED verlichting van Luminaid. Deze LED lampen hebben een hoge efficiency en zijn ze daarbij scherp. Voor meer info verwijzen we naar http://www.luminaid.eu/nl/home.

Ga terug